Categorii

CIZME


Sortare după:
Cizme Erma
Vizualizare

Cizme Erma

99 Lei
Cizmele Erma sunt realizate din piele ecologica, cu talpa joasa. Ele pot fi purtate de fiecare data cand iti vei dori o tinuta lejera. ..
Cizme Shantel
Vizualizare

Cizme Shantel

129 Lei
Cizmele Shantel sunt realizate din piele ecologica si sunt disponibile pe bej. Cu un design cu talpa joasa, cizmele Blota au o lungime pana la genunchi. Cizmele Shantel sunt simple si elegante, putand astfel sa fie purtate la orice tinuta. ..
Cizme Kenia
Vizualizare

Cizme Kenia

149 Lei
Cizmele Kenia sunt realizate din piele ecologica, iar interiorul este captusit. Inaltimea tocului este de 1 6cm, iar cea a platformei de 4 cm.  Cizmele Monet se inchid cu ajutorul unui fermoar lateral, pe partea interioara ..
Cizme Nadia
Vizualizare

Cizme Nadia

149 Lei
Cizmele Nadia sunt realizate din piele ecologica intoarsa, iar interiorul este captusit. Inaltimea tocului e de 16cm si a platformei e de 4cm. Cizmele au o lungime pe picior de 53 cm. In partea de sus, cizmele Nadia sunt accesorizate cu strasuri. ..
Cizme Jaquelyn
Vizualizare

Cizme Jaquelyn

199 Lei
Cizmele Jaquelyn sunt realizate din piele ecologica intoarsa, de culoare neagra, cu un toc de 11cm. Cizmele Jaquelyn sunt accesorizate cu siret la spate. Nimic nu poate fi mai sexy decat o pereche de cizme lungi pana la genunchi.  ..