Categorii

BOTINE


Sortare după:
Botine Charlsie
Vizualizare

Botine Charlsie

89 Lei
Botine din piele ecologicaBotinele  Charlsie sunt realizate din piele ecologica intoarsa, iar interiorul este captusit. Botinele Anne sunt disponibile in nuanta kaki cu un toc de 10cm si platforma de 1 cm. Ele se inchid cu fermoar atat la spate cat  si pe lateral. ..
Botine Kaylee
Vizualizare

Botine Kaylee

109 Lei
Botinele Kaylee sunt realizate din piele ecologica intoarsa, rezistenta la apa. Acestea se inchid cu ajutorul sireturilor si a unui fermoar. Botinele Alice sunt prevazute cu un toc de 8,5 cm si sunt disponibile pe bej. ..
Botine Katia
Vizualizare

Botine Katia

119 Lei
Botinele Katia sunt realizate din piele ecologica. Ele se inchid cu ajutorul unei cleme metalice cu detalii aurii. Tocul are o inaltime de 12cm. ..
Botine Sharan
Vizualizare

Botine Sharan

119 Lei
Botinele Sharan sunt realizata dintr-o combinatie  din material textil cu piele ecologica. Botinele Sharan sunt delicate, de culoare neagra, iar  inaltimea tocului este de 12 cm. ..
Botine Bonita
Vizualizare

Botine Bonita

129 Lei
Botinele Bonita sunt realizate din piele ecologica Ele sunt impermeabile, iar interiorul este captusit. Se inchid cu un fermoar ce a fost cusut pe laterala din interior.  Botinele Bonita au toc de 12 cm si platforma de 2 cm.  ..