Categorii

GHETE


Sortare după:
Ghete Carmelita
Vizualizare

Ghete Carmelita

109 Lei
Ghetele Carmelita fac parte din incaltamintea zilnica ce se accesorizeaza la o tinuta de zi. Ele sunt realizate din piele ecologica, cu talpa joasa si se inchid cu siret in partea din fata ..
Ghete Christel
Vizualizare

Ghete Christel

119 Lei
Ghete dama pentru primavaraGhete Christel pot fi purtate in perioada primaverii. Acestea au in partea superioara decupaje in material ce ofera aerisire piciorului.. Ele se inchid cu siret in partea din fata. Ghetele Christel se pot purta la o fusta, dar si la o pereche de blugi. Ele sunt confectionate din piele ecologica.  ..
Ghete Lakesha
Vizualizare

Ghete Lakesha

129 Lei
Ghetele Lakesha ofera o imagine rock si se adreseaza tuturor femeilor cu o personalitate puternica. Cum acest stil este din ce in ce mai des intalnit in marile prezentari de moda, voi puteti fi in tendinte cu ghetele Lakesha. ..
Ghete Edith
Vizualizare

Ghete Edith

139 Lei
Ghetele Edith se numara printre tendintele acestui an. Aceastea sunt scurte, cu toc mic si gros si au un aspect usor catre rock. Ghetele Edith sunt realizate din piele ecologica si pot fi purtate cu o pereche de blugi slim. ..
Ghete Lucretia
Vizualizare

Ghete Lucretia

139 Lei
Ghetele de dama Lucretia sunt disponibile pe negru, inalte, pana peste glezna si se inchid cu sireturi negre.  ..
Ghete Nita
Vizualizare

Ghete Nita

139 Lei
Ghete dama cu sireturiGhetele Nita sunt disponibile doar pe alb. Ele sunt inalate, pana peste glezna si se inchid cu sireturi albe. Ghetele Nita decorate cu tinte metalice albe pentru a oferi un design atractiv. ..
Ghete Thomasena
Vizualizare

Ghete Thomasena

139 Lei
Ghetele Thomasena sunt disponibile doar pe alb si sunt decorate cu o fasie neagra pe laterale. Ele au un design mai inalt de glezna,  cu sistem de prindere cu ajutorul sireturilor in aceeasi nuanta. Ghetele Thomasena au ca accesoriu o placuta metalica aurie.  ..
Ghete Angelena
Vizualizare

Ghete Angelena

149 Lei
Ghete dama cu talpa joasaGhete Angelena pot fi purtate cu lejeritate in timpul zilei pentru ca se adreseaza tinutelor casual. Ele sunt confectionate din piele ecologica si au talpa joasa.  ..
Ghete Jasmine
Vizualizare

Ghete Jasmine

149 Lei
Ghetele Vilalobos sunt de culoare bleumarin cu nuante maro, provenite de la sistemul de prindere prin sireturi, si design-ul unic obtinut prin bulina maro si dunga de pe spate. Ghetele Villalobos sunt inalte pana peste glezne si pot fi purtate foarte usor cu diferite tinute.  ..