Categorii

GENTI DAMA


Sortare după:
Geanta Sophie
Vizualizare

Geanta Sophie

175 Lei
Geanta Sophie este realizata din piele naturala si se inchide cu un sistem metalic auriu. Ea se poarta pe umar fiind prevazuta cu un lant metalic auriu. In interior are un buzunar mic cu fermoar, iar la exterior unul mai mare. Dimensiuni Geanta: BAZA: 24.5cm, Inaltime: 18cm ..
Geanta Jaunita
Vizualizare

Geanta Jaunita

215 Lei
Geanta piele naturalaGeanta Jaunita a fost conceputa pentru persoanele pline de veselie si optimism. Geanta este realizata din piele naturala si poate reprezenta pata de culoare de care o tinuta sobra are nevoie. Dimensiuni Geanta: BAZA: 26 Cm, INALTIME: 18 Cm ..
Geanta Erlene
Vizualizare

Geanta Erlene

279 Lei
Geanta Erlene este realizata din piele naturala si accesorizata cu detalii metalice argintii. Vorbim despre o geanta eleganta si cu o imagine clasica tocmai pentru ca tu sa o poti asorta orice tip de tinuta. Dimensiuni Geanta: BAZA: 30 Cm, INALTIME: 28 Cm ..
Geanta Ossie
Vizualizare

Geanta Ossie

279 Lei
Geanta Ossie este realizata din piele naturala si piele naturala intoarsa. Ea este prevazuta atat cu doua manere, cat si cu o curea detasabila. Partea superioara se inchide cu un fermoar, iar in interior are 2 buzunare. Detaliile metalice sunt aurii. Dimensiuni Geanta: BAZA: 32cm, INALTIME: 21cm ..
Geanta Taina
Vizualizare

Geanta Taina

279 Lei
Geanta Tainase a fost creat pe femeile cu o atitudine office, dar si smart casual. Geanta are 2 manere si o curea de umar reglabila si detasabila pentru ca tu sa o porti cum iti doresti. Geanta se inchide cu un fermoar .  Geanta Taina realizata din piele 100% naturala. Dimensiuni Geanta: BAZA: 34 Cm, INALTIME: 26 Cm ..
Geanta Vanesa
Vizualizare

Geanta Vanesa

279 Lei
Geanta Vanesa este confectionata din piele naturala si are forma semi-ovala. Geanta are in componenta 2 manere si o curea de umar reglabila si detasabila. La interior are 3 compartimente, iar unul se inchide cu fermoar. Dimensiuni Geanta: BAZA: 16 Cm, INALTIME: 18 Cm, LATIME: 31 Cm ..
Geanta Lourie
Vizualizare

Geanta Lourie

285 Lei
Geanta dama din piele naturala Geanta Lourie are o forma semiovala, iar sistemul de inchidere este printr-un fermoar de aceeasi culoare. Geanta are 2 manere si o bretea de umar detasabila. Ea este realizata din piele naturala. Dimensiuni Geanta: BAZA: 34 Cm, INALTIME: 25 Cm ..
Geanta Denese
Vizualizare

Geanta Denese

289 Lei
Geanta Denese este confectionata din piele naturala, are o curea din lant care poate fi ajutata pentru a fi purtata in mana sau pe umar, se inchide pe partea frontala printr-o catarama iar in interior este prevazuta cu 3 compartimente, dintre care unul se inchide cu fermoar, la exterior avand un buzunar care se inchide cu buzunar. Detaliile metalice ale gentii Adela sunt aurii. Dimensiuni Geant..
Geanta Janis
Vizualizare

Geanta Janis

315 Lei
Geanta dama din piele mataGeanta Janis este realizata din piele naturala mata si este prevazuta doua manere pentru a o purta in mana si o curea de umar detasabila. Partea superioara se inchide cu un fermoar iar in interior are 3 buzunare. Detaliile metalice sunt aurii. Dimensiuni Geanta: BAZA: 29cm, INALTIME: 25cm, LATIME: 16cm ..
Geanta Alleen
Vizualizare

Geanta Alleen

329 Lei
Geanta Alleen este realizata din piele naturala ce imita pielea de crocodil. Este prevazuta cu doua manere si o curea de umar detasabila. Ea se inchide cu ajurorul unui fermoar si este accesorizata cu detalii metalice argintii. Dimeniusine Geanta: BAZA: 38cm, INALTIME: 24cm, LATIME: 16cm   ..
Geanta Raina
Vizualizare

Geanta Raina

329 Lei
Geanta Paloma este confectionata din piele naturala stil matlasata si are doua manere pentru a fi purtata in mana si o curea de umar. Partea superioara se inchide cu ajutorul unui fermoar, iar la interior are doua compartimente despartite printr-un buzunar cu fermoar. Detaliile metalice sunt aurii. Dimensiuni Geanta: BAZA: 31cm, INALTIME: 21cm ..
Geanta Vallie
Vizualizare

Geanta Vallie

329 Lei
Geanta Vallie este confectionata din piele 100% naturala si se bucura de eleganta unui accesoriu  perfect pentru tinuta ta. Aceasta trebuie  sa se numere printre accesoriile indispesabile din garderoba ta. Dimensiuni Geanta: BAZA: 10 Cm, INALTIME: 25 Cm, LATIME: 28 Cm ..
Geanta Cristen
Vizualizare

Geanta Cristen

335 Lei
Geanta Cristen este realizata din piele naturala si se potriveste tinutelor office. Geanta Cristen are in componenta doua manere si o curea detasabila. Partea superioara se inchide cu un fermoar, iar interiorul are doua compartimente despartite pe mijloc printr-un buzunar.  Geanta este decorata cu detalii metalice. Dimensiuni Geanta: BAZA: 29.5cm, INALTIME: 22cm ..
Geanta Alisha
Vizualizare

Geanta Alisha

339 Lei
Geanta din piele cu catarame aurii Geanta Alisha este realizata din piele naturala si are forma unui dreptunghi.  Sistemul de inchidere este cu un fermoar auriu, iar cataramele folosite ca accesoriu sunt tot aurii. Geanta are 2 manere scurte, dar si cu o bretea detasabila pentru a fi purtata in diverse moduri. Dimensiuni Geanta: BAZA: 30 Cm, INALTIME: 22 Cm, LATIME: 30 Cm ..
Geanta Dulcie
Vizualizare

Geanta Dulcie

339 Lei
Geanta Dulcie este realizata din piele naturala cu aspect matlasat.  Ea se adreseaza persoanelor cu un aspect casual si care adopta astfel de tinute. Geanta se inchide cu fermoar si in jurul manerelor se pot observa detalii metalice aurii. Dimensiuni Geanta: BAZA: 32 Cm, INALTIME: 23 Cm, LATIME: 14 Cm ..
Geanta Delois
Vizualizare

Geanta Delois

355 Lei
Geanta Delois realizata din piele naturala este ideala pentru o tinuta buissnes. Aceasta geanca a fost gandita special pentru ca tu sa ii oferi vestimentatiei tale office cel mai potrivit accesoriu. La interior aceasta are doar 2 buzunare. Pe laterala exterioara mai are un buzunar cu fermoar.  Dimensiuni Geanta: BAZA: 32 Cm, INALTIME: 28 Cm ..
Geanta Chau
Vizualizare

Geanta Chau

369 Lei
Geanta Chau este realizata din piele naturala de calitate superioara, prevazuta cu doua manere si o bretea detasabila. Geanta Chau este accesorizata cu detalii metalice argintii. Dimensiuni Geanta: BAZA: 35cm, INALTIME: 31cm ..
Geanta Latanya
Vizualizare

Geanta Latanya

369 Lei
Geanta dama office Geanta Latanya este dedicata femeilor de afaceri, cu o tinuta ce trebuie sa fie impecabila de fiecare data. Aceasta este realizata din piele naturala cu un aspect ca cel al pielii de sarpe. Geanta se inchide cu o inchizatoare metalica si are 2 manere pentru a o putea fi purtata in mana. Dimensiuni Geanta: BAZA: 36 Cm, INALTIME: 29 Cm ..
Geanta Vergie
Vizualizare

Geanta Vergie

379 Lei
Geanta Vergie este realizata din piele naturala ce imita pielea de sarpe si are doua manere ce ii permit sa fie purtata in mai multe moduri. Geanta Vergieeste decorata cu detalii metalice aurite. Dimensiuni Geanta: BAZA: 31cm, INALTIME 26cm, LATIME: 16cm ..
Geanta Pamala
Vizualizare

Geanta Pamala

399 Lei
Geanta Pamala este realizata din piele naturala lucioasa si este prevazuta cu doua manere si o curea detasabila pentru a o putea purta in diverse moduri. Detaliile metalice ale gentii Pamala sunt argintii. Dimensiuni Geanta: BAZA: 35cm, INALTIME: 38cm, LATIME: 10cm ..